Verantwoord Frituren bestaat 20 jaar

Om dit te vieren maken deelnemers van de campagne kans op één maand (voor de hoofdprijswinnaar) of één week (voor de 20 andere winnaars) gratis vloeibaar frituurvet of frituurolie. Maak daarvoor de volgende zin af:
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Contactpersoon
Lidmaatschap
Actievoorwaarden

Lid worden?

Vul het deelnameformulier in samen met een scan van een factuur van het vloeibaar frituurvet of olie. Alleen bestaande en nieuwe deelnemers van de campagne mogen meedoen.
ImageImageImage
Let op je mail: we laten het in September 2024 weten als je een prijs gewonnen hebt!

Actievoorwaarden

 1. Deze wedstrijd wordt aangeboden door het campagneteam Verantwoord Frituren. Het team is werkzaam bij MVO – de ketenorganisatie voor olien en vetten. Contact: verantwoordfrituren@mvo.nl.
 2. De wedstrijd houdt het volgende in: Deelnemers aan de campagne kunnen een zin afmaken. De bedenkers van de leukste, beste en of origineelste zinnen winnen een prijs.
 3. Alleen deelnemers van de campagne mogen meedoen. Ook mogen cafetariaondernemers die tijdens de looptijd van de wedstrijd deelnemer worden, meedoen.
 4. Prijzen:
  • Hoofdprijs: 1 maand gratis vloeibaar frituurvet of -olie
  • 20 tweede prijzen: 1 week gratis vloeibaar frituurvet of -olie van uw vertrouwde merk
 5. Alleen de merken van de ondersteuners van de campagne doen mee: LEVO, Remia C.V., Royal Smilde, Vandemoortele, Bidfood. De vloeibare frituurvetten en frituuroliën voldoen allemaal aan de norm van campagne en bevatten minimaal 70% onverzadigde vetzuren.
 6. De grootte van het volume te winnen frituurvet of -olie wordt bepaald door de ondersteuners van de campagne op basis van wat als een redelijk gemiddeld volume kan worden beschouwd.
 7. Deelname aan de wedstrijd kan tot 29 juni 2024.
 8. Daartoe dienen zij de afgemaakte zin te sturen naar het volgende antwoordnummer:
 9. Deelname is gratis.
 10. Iedere deelnemers mag maximaal eenmaal meedoen.
 11. Belangrijkste criteria om in de prijzen te vallen is toepasselijkheid en originaliteit. Er zullen 21 winnaars gekozen worden.
 12. De winnaars worden telefonisch en anders via email benaderd in september 2024.
 13. De prijsuitreikingen zullen plaatsvinden in oktober 2024.
 14. Door mee te doen aan de wedstrijd geven deelnemers automatisch toestemming aan het campagneteam Verantwoord Frituren
  • voor publicatie van de winnende zin/slagzin.
  • om het beeldmateriaal te (kunnen) publiceren dat is gemaakt in de looptijd van de wedstrijd van de winnende ondernemers en hun cafetaria’s.
 15. Over de uitslag zal niet worden gecorrespondeerd.
 16. Bij een deelname door een minderjarige tot 16 jaar is de toestemming van een ouder noodzakelijk.
 17. Mocht u vragen hebben over de wedstrijd dan kunt u mailen naar: verantwoordfrituren@mvo.nl
 18. De algemene spelvoorwaarden zullen niet tijdens de looptijd van de wedstrijd ten nadele van de deelnemers worden gewijzigd.