Van sceptisch naar ruim overtuigt

De heer Jeroen Hogaarts is recent overgestapt op vloeibaar en hij schrijft daarover het volgende:

Onze ervaring met vloeibaar frituurvet is er een van een bewuste keuze. Aangezien we twee soorten friet hebben de fabrieksfriet en onze verse friet hebben we dus een goed stukje vet nodig. Hard vet geeft vervelende resultaten als men verse friet voorbakt en derhalve zijn we naar een goede oplossing op zoek gegaan ,vloeibaar dus. Vloeibaar vet heeft ons echt overtuigt terwijl we erg sceptisch waren dit i.v.b. met bakresultaten en levensduur. Na ongeveer een klein half jaar meerdere soorten vet te hebben geprobeerd hebben we nu een vet dat uitermate prettig werkt en een gelijke levensduur heeft als ons vorige harde vet . Het mooie aan het vloeibare vet vinden we dat het een stuk gezonder is dan hard vet en de veilige wijze van het verwijderen van het vet. Voor ons is het een serieuze sprong voorwaarts en het laat van ons allen die serieus bezig zijn met het snackwezen blijken dat we wel degelijk verder denken dan ons neus lang is en dat we de gezondheid van onze gasten best belangrijk vinden dus een ieder die nog niet is overgestapt wees eens wijs en neem de gezonde stap. Nu alleen nog de sauzen een stuk gezonder zien te maken en we zijn een heel stuk verder met zijn allen. Gelukkig heeft een sausfabrikant al een mogelijkheid aangenomen om gezondere fritessaus te maken dus het wachten is op gezonde andere varianten.