Wow, al 85% vloeibaar!

‘Laatst las ik dat al 85% van alle liters vet gebruikt in de horeca vloeibaar is. Dat is super. Niet zo lang geleden frituurden nog veel ondernemers in vaste vetten. Ik ben trots dat mijn vloeibaar frituurvet deel uitmaakt van die 85%. Ik ben dan ook een overtuigd Verantwoord Frituurder, net als vele collega’s. Verantwoord Frituren gaat wat mij betreft verder dan alleen vloeibaar vet. Het gaat ook om kwaliteit, hygiëne en passie voor mijn vak. Hygiëne is een speerpunt van AnyTyme waarvoor we ook regelmatig gekeurd worden.

Verantwoord Frituren hoort dus binnen onze bedrijfsvoering thuis waardoor ik niet altijd stil sta bij de voordelen. Maar het gemak bij het fi lteren en verversen en het betere imago dat het mijn zaak geeft, is erg belangrijk. De deursticker Verantwoord Frituren die ik heb hangen, trekt denk ik echt klanten over de drempel. Ik zie de deursticker als een meerwaarde. De folders van Verantwoord Frituren gebruik ik eigenlijk te weinig. Nu ik meewerk aan deze advertentie, heb ik me voorgenomen er meer mee te doen.’

Jan en Gerjan Schutten, AnyTyme Erica