Verantwoord frituren draagt bij aan en beter imago

Edwin van Es van Cafetaria Bon Appetit uit Rijsbergen vertelt over zijn redenen om te kiezen voor verantwoorder, vloeibaar frituurvet. “Ik wil mijn gasten iets verantwoords voorschotelen en daarom bakken we in gezonde vetten. Deelnemer worden van Verantwoord Frituren was een logische stap omdat ik er niet alleen voor wil staan en ik het een zeer goede zet vind. Ik vind dat iedere frietoloog zijn verantwoording moet nemen en over moet gaan op gezond vet, dit draagt bij aan het imago, met zijn allen kunnen we dit veranderen. Door te bakken in vloeibaar vet hebben klanten een minder vet mondgevoel, het geeft een andere beleving. Test het maar uit, een frietje in vast vet gebakken of in verantwoord vet, u zult versteld staan.

Kortom, de voordelen van frituren in vloeibaar: een beter mondgevoel, makkelijk in schoonmaken, gezonder en een beter imago voor uw eigen zaak. Ja, het is duurder maar u zult zien dat uw gasten er voor om gaan rijden en zeker als u het uitdraagt en wie wil er nu geen beter imago!”