Verantwoord frituren betekent kwaliteit!

‘Toen we begonnen met het gebruik van vloeibaar frituurvet was het uit nood gedwongen. Dat is inmiddels zo’n 24 jaar geleden. We hadden toen geen gas in de zaak waardoor we geen blokken konden voorsmelten. Als we dat wel deden zou de apparatuur kapot gaan. Maar wat uit nood begonnen was, veranderde in een deugd. Vloeibaar frituurvet geeft geen nadelige smaak aan de frites en daarom zijn we deelnemer van de campagne Verantwoord Frituren sinds de start inmiddels 10 jaar geleden.

Sinds kort gebruiken we bovendien Oerfrites en vloeibaar frituurvet levert een goede combinatie op met Oerfrites. Het gebruik van vloeibaar frituurvet is niet alleen kwaliteit op zichzelf, maar het voegt ook kwaliteit toe aan jouw producten. Vooral als je daarbij helemaal je merk hebt gevonden. Daardoor til je als ondernemer de zaak door het gebruik van dit product naar een hoger kwaliteitslevel. Continu met kwaliteit bezig zijn is het moderne ondernemen!

Frituur je nog in een vast vet? Stap dan over. Frituurvetleveranciers hebben de kennis in huis om het overstappen te vergemakkelijken. Twijfel je? Praat dan eens met collega’s die al in vloeibaar vet of olie frituren.’

Fred en Monique Polman, Sonsbeek Snackkiosk, Arnhem